Obavještenje udruženja “Za bolji Hranković”

Dobili smo jedno obavještenje od udruženja “Za bolji Hranković” koje prenosimo u cjelosti.

Poštovani Hrankovljani i Hrankovke!!

Želimo ovim putem da Vas obavijestimo da smo zamoljeni od predsjednika mjesne zajednice da se pobrinemo oko čišćenja snijega u našem rodnom kraju.

Udruženje za bolji Hranković je ove godine odlučilo da objavi

KONKURS ZA IZVOĐAČA JAVNIH RADOVA.

Predmet:Usluge čišćenja glavnog puta kao i pomoćnih puteva za period Zima 2018-2019.Pod glavnim putem se smatra dionica od magistralnog puta M4 kod Gustog Teslića do regionalnog puta R 473. na Memić Brdu a pomoćni putevi su putevi u zaseocima.U dnu teksta će biti prikazana mapa Hrankovića radi jednostavnijeg pregleda.

Važna napomena!!!!

Mjesna zajednica raspolaže sa vlastitim grnom za snijeg.

Naši uslovi su sljedeći:

Glavni put kroz Hranković mora biti čist 24 sata (tj. čisti se ujutro,danju ili noću dok snijeg pada) dok se zaseoci mogu čistiti i u toku dana mada bi bilo bolje kada bi se sve odmah čistilo.

Detaljni uslovi bit će navedeni u ugovoru.

Usluge rada se plaćaju isključivo žiralno i to u dva dijela.Prvi dio ili kapara se isplaćuje odmah po potpisivanju ugovora a drugi dio se isplaćuje po završetku zime u mjesecu Maju 2019.

Konkurs traje do 20.12.2018 godine.!!!

Svi zainteresovani se mogu obratiti na stranici od udruženja ili putem E-mail adrese : zaboljihrankovic@hotmail.com ili direktno kod predsjednika Begović Envera.

Mapa Hrankovića i puteva za čišćenje:

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.