FOTO/VIDEO-Danas uz Allahovu pomoć završeno ozvučenje na našoj džamiji

Danas su uz Allahovu pomoć i donaciju naših dobrih ljudi,završeni radovi na izmjeni razglasa u našoj džamiji….

Esselamu Alejkum poštovani hrankovljani i hrankovke.Kao što smo Vam i obećali, a nakon što su završeni radovi na ugradnji i izmjeni ozvučenja na našoj ljepotici,želimo sa Vama da podijelimo radost kroz fotografije i video snimke koje smo upravo dobili od našeg Amira.ef Muminovića.

Moramo reći da smo zadovoljni onim viđenim a isto tako kako su nam potvrdili, i svi ostali koji su se danas zadesili prilikom probe novog ozvučenja na našoj džamiji.Sada naša ljepotica postala je još ljepša i modernija a Bogami i puno glasnija.

U nastavku možete pogledati dva video snimka prilikom probe ozvučenja,a u galeriji slika možete vidjeti i novu opremu kao i onu staru koja je dotrajala i većinom nefunkcionalna.

Ovom prilikom želimo se još jednom svima zahvaliti a posebno onim osobama koje su svojom donacijom omogućili da se ova akcija uspješno odradi.Molimo Allaha da njima i njihovim porodicama podari svako dobro i hajr.

Pošto je ovo samo jedan dio planirane akcije,mi ćemo Vas informisati kada budu završeni i radovi na ugradnji video nadzora. U nastavku možete pogledati video snimke i fotografije….

Esselamu Alejkum

(Hrankovic.eu)

Pročitajte i ovo

FOTO// NAŠ DŽEMAT DOBIO KNJIGU O SEBI

Dočekali smo dan prezentacije monografije o Hrankoviću pod nazivom “Džemat Hranković” od autora uvaženog gospodina …

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.