VIDEO: Predstavljamo Vam “HRANKOVAČKE SLAVUJE”

Poštovani posjetioci.Ovaj put Vam predstavljamo “HRANKOVAČKE SLAVUJE”.Prilikom zadnje posjete našem rodnom mjestu,pored ostalih snimaka koje smo snimili,uspjeli smo napraviti i ovaj jedan snimak od naših hrankovljana koji su exkluzivno za Hranković OnLine otpjevali koji bećarac.
Bilo nam je drago kada smo vidjeli ove naše momke kako se okupljaju i druže zagrijavajući se uz malo rakijice i uz dobru pjesmu,zafrkancije i šale.Zahvaljujemo se ovim momcima,što su pristali da za nas otpjevaju par pjesama.
U ovim slavujima prednjače Almir Sadiković zvani BIJELI MIRSIN,Džananović Musto i Džananović Adis ĐULI,koji su dali sve od sebe i koji su…..

 

 

……se najviše trudili,ali ni ostali nisu zaostajali za njima.Netreba sumnjati u ove momke da uskoro neće izdati i svoj prvi album 🙂 .Kada vidimo ko sve danas pjeva na estradi,oni su za njih pravi profesionalci.
Nego da mi puno neduljimo,predlažemo da pogledamo jedan video snimak koji smo napravili o našim “SLAVUJIMA” a njima želimo još puno uspjeha, dobrog druženja i pjesme.

PREDSTAVLJAMO VAM HRANKOVAČKE SLAVUJEEEEEEE

Pročitajte i ovo

FOTO// Hajirli akcija u Hrankoviću

Danas je u Hrankoviću, a na prijedlog efendije Amira,urađeno još jedno hajirli djelo.Naime,Amir.ef. Muminović je …

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.