Pozivamo Vas na “TRADICINALNO HRANKOVAČKO DRUŽENJE”

Dragi naši hrankovljani i hrankovke.I ove godine Vas pozivamo na sada već “TRADICIONALNO HRANKOVAČKO DRUŽENJE” koje će se održati u našem rodnom mjestu u Nedjelju 06.Augusta 2017.godine. kod škole na Liplju sa početkom u 16 sati.

Ovo je još jednom prilika da se barem jednom godišnje u hrankoviću sastane što veći broj hrankovljana i hrankovki iz rodnog mjesta kao i dijaspore i kako bi se svi zajedno družili uz dobru muziku,uz upoznavanja,šalu i puno lijepog sadržaja koje su nam pripremili organizatori.A organizatori su se i ovaj put potrudili da sve bude besplatno,i hrana i piće i muzika.Vaše je samo da dođete sa dobrim raspoloženjem i uveličate ovaj skup.

Pošto mi hrankovljani imamo puno umjetnika i talenata,ove godine za muziku je zadužen “MERAK BEND” pod dirigentskom palicom našeg Nermina Memića a bit će i još puno naših pjevača kao i lijepih iznenađenja. Pored svega gore navedenog,takođe će biti predstavljene dosadašnje aktivnosti i budući planovi novoosnovane organizacije “Za bolji Hranković”.

Sve u svemu,mi Vas sve srdačno očekujemo i pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate ovaj skup.

Pročitajte i ovo

FOTO// Danas se u Hrankoviću počelo sa radom druge dionice ograđivanja harema

U Hrankoviću se danas počelo sa radovima na ograđivanju druge dionice harema prema mljekari. Nakon …

Komentariši