Pokrenuta akcija za zamjenu kompletnog ozvučenja i ugradnja video nadzora na našoj džamiji.

U Hrankoviću pokrenuta akcija izmjene kompletnog ozvučenja u džamiji kao i ugradnja video nadzora….

Prilikom zadnjeg boravka u našem rodnom mjestu,naš aktivni džematlija Ramiz Memić je primjetio da je ozvučenje u našoj džamiji dotrajalo i nije kakvo bi trebalo biti .
Prilikom razgovora sa džematskim imamom Amir ef. saznao je da postoje problemi sa mikrofonom i zvučnicima koji su u upotrebi od samog otvaranja džamije te je došlo vrijeme za njihovu promjenu.
Zbog toga je Ramiz odlučio da pokrene akciju prikupljanja dobrovoljnih priloga za promjenu kompletnog ozvučenja i ugradnju video nadzora na džamiji.

Ovu akciju Ramiz preuzima na sebe bez učešća džematskog odbora i mjesne zajednice,a veliki broj Hrankovljana širom svijeta je već izrazio želju da podrži ovu akciju.
Također je odlučeno da se pruži mogućnost i svima ostalim koji imaju želju učestvovati u ovom hajr djelu.
Ramiz je već kontaktirao par firmi od kojih je zatražio predračun, i pronašao najpovoljniju sa cijenom od 1912,89 KM koja daje garanciju za kvalitet kao i uslugu njihove ugradnje i instalacije kompletne opreme.
Moramo još napomenuti da je ova firma već poznata na našim prostorima i već su ugradili nekoliko razglasa po džematima koji su u potpunosti zadovoljni .
(U prilogu Vam postavljamo kopiju ovog predračuna).


Ista firma nam je poslala i ponudu za video nazor ,a naravno i tu ponudu ćemo razmotriti kada dobijemo ostale pa ćemo javno objaviti za koju smo se odlučili .


Predračun za Video nadzor:

Osobe koje su zadužene za prikupljanje sredstava su:


ITALIJA : Ramiz MEMIĆ i Elvis ŠAHIĆ
ŠVICARSKA: Alija MEMIĆ
AUSTRIJA: Sanel ŠAKANOVIĆ
NJEMAČKA: Sabinko MEMIĆ

Ove osobe možete kontaktirati privatnim porukama ili se javite nama preko ove stranice putem privatne poruke.!

Uz pomoć Uzvišenog Allaha,i sa velikom željom ,nadamo se da ćemo i ovu akciju uspješno završiti i tako naš džemat i našu ljepoticu podići na jedan bolji i kvalitetniji nivo.
Molimo Allaha Dž.š. da nam otvori srca i da nas što veći broj podrži ovo hajr djelo,i da nam ukabuli i u dobro upiše naše dobrovoljne priloge..

Pročitajte i ovo

Sjećamo se našeg Šehida,rahmetli Mustafe Beginovića

Na današnji dan,svoj mladi život za odbranu Bosne i Hercegovine položio je naš brat Mustafa …

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.