Naša bosanka Arnela osvojila titulu “Worlds Perfect Supermodel”

Da su Bosanke i Hercegovke među najljepšim djevojkama svijeta potvrda nam stiže iz dalekih Sjedinjenih Američkih Država. Naime, Arnela Karabegović, rođena 1996. godine u Tešnju, a koja vuče i korijene iz našeg Hrankovića,osvojila je International titulu “Worlds Perfect Supermodel” (Perfekt supermodel svijeta) u Orlandu gdje su se takmičile prelijepe djevojke iz čitavog svijeta.

S godinu dana Arnela je s roditeljima došla u Ameriku, tačnije u Chicago. Tu završava zadnju godinu srednje škole, a pored toga i fakultet za Kozmetiku.

– Poslije završetka srednje škole, planiram upisati University of Illinois at Chicago, za Farmaciju. Od moje sedme godine bavim se manekenstvom gdje sam putovala preko cijele Amerike za snimanje i modne revije – kaže nam ova prelijepa djevojka.

Prošle godine Arnela se počela takmičiti za Miss i za godinu dana osvojila 11 poznatih titula.

Velika mi je čast da je pripala titula baš meni. U Orlandu sam predstavljala Great Lakes. Njemu pripadaju četiri države – Illinois, Wisconsin, Michigan, Indiana. A Great Lakes Perfect Teen titulu sam osvojila u junu. U maju mjesecu sam osvojila Miss Wisconsin United States gdje sam predstavljala Wisconsin državu u glavnom gradu Amerike, Washington D.C., koje je bilo održano od 2. do 7. jula.

10371991_1461766117402048_577528277355926019_n

U Washingtonu se Arnela takmičila za Miss United States i osvojila je mjesto četvrte pratilje od 53 djevojke iz cijele Amerike.

– Prije toga sam osvojila Miss Midwest United states, National American Miss – 4 pratilja, Chicago Ultimate Teen, Americas Ultimate Queen – prva pratilja, i tri puta sam osvojila Mega Ultimate Grand Supreme pobjedu za najljepšu djevojku. A pored svega toga sam osvojila 35 nagradi za ljepotu, najljepši osmijeh, najfotogeničnija, najljepša haljina i najbolja manekenka.

Našoj Arneli želimo još puno osvojenih titula i želimo joj sve najbolje u daljnjoj karijeri.

(Hrankovic.eu/Avaz.ba)

Pročitajte i ovo

DESILO SE U HRANKOVIĆU TOKOM SEPTEMBRA

U prošlosti tokom ovog mjeseca u našem mjestu bilo je raznih dešavanja, važnih i manje …

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.