Mr. Bean primio islam

‘Kralj’ komedije, Mr. Bean je obznanio i izjavio da je islam primio.

Jučer su razni mediji, društvene mreže kao i web-sajtovi prenosili vijest da je popularni i svjetko poznati komičar Rowan Atkinson, poznatiji kao Mr. Bean islam primio.

Sa ovom viješću i prelaskom na islam poznati i čuveni komičar ‘Mr. Bean’ je iznenadio publiku, svoje ljubitelje pa čak i one bližnje oko sebe.

Ono što je zanimljivo u ovom slučaju je to što je nedavno snimani i emitovani film u kojem se vrijeđa i ismijava Poslanik s.a.v.s., upravio bio glavni razlog njegovog prelaska na islam, upravo taj film ga je nagnao i podstakao da izučava i proučava ‘učitelja’ čovječanstva, neka je mir i spas na njega, njegovu porodici i plemenite ashabe, a na pitanje nekih novinara i tv kanala o svom prelasku na islam odgovor je bio podizanjem jednog prsta.

Šejh Rašid el-Ganuši je posalo telegram čestitke Mr.Beanu, inače ovaj šejh je tokom boravka u Londonu uspostavio kontakt sa komičarem kojeg je savjetovao i u islam pozivao, a na kraju je Allah otvorio srce ovog svjetskog poznatog glumca da primi islam, nakon što je uvidio i uvjerio u njegovu istinitost.

Molimo Allaha da je ova vijest tačna i da se potvrdi, a da ovog novog našeg brata u islamu i na istini učvrsti, islam nije potreban nekoga, jer će opstati i ostati do Sudnjeg dana i čitavim svijetom će zavladati, ali su ljudi kao i čovječanstvo potrebni upute i islama, i ovo je samo u nizu dokaza istinitosti islama i jasnog pravoga puta, a svatko onaj ko želi da se spasi i bude iskren u tome lako će ga uvidjeti, spoznati i pronaći.

(Vijesti ummeta)

Pročitajte i ovo

Hranković OnLine želi Vam sretnu i uspješnu Novu 2018 godinu!

Poštovani članovi,naši saradnici i svi ostali posjetioci, Hranković OnLine vam želi sretnu i berićetnu 2018. …

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.