Kontakt uživo na radio Hranković

Poštovani posjetioci.Ovom prilikom želimo Vam ukazati na to da u današnjoj emisiji Hrankovačkog sijela,na radio Hranković, možete se javljati i uživo putem SKYPE.Ovo je još jedan korak više na našem portalu,i nadamo se da će Vam se svidjeti.

Naš DJ Brato i DJ Senad Vas veceras očekuju uživo u HRANKOVAČKOM SIJELU.Iskreno rečeno Ovi naši DJ-ovi su najviše inzistirali na tom da napravimo neki sistem kako bi se slušaci mogli javljati uživo i uspjelo im je.Iako ovo nije baš profesionalno,ali eto kako je takvo je.Svakako smo gledali i na Vas da se neizlažete nekim troškovima i tako da je ovo za sada najbolje rješenje.

Eh da Vam objasnimo kako nam se možete javiti.

Lijevo od ovog texta ispod sličice od TV ,imate jednu sliku na kojoj piše SKYPE ME.Klikom na tu sliku otvori Vam se jedan prozorčić koji Vas obavještava da se spajate sa SKYPE programom.Ako već imate instaliran Skype,kada u tom prozorčiću kliknete na OK,
već ste automatski spojeni sa SKYPE od radia Hranković.Dovoljno je samo da Radio Hranković uzmete za svog prijatelja i već se možete javiti u program.Ukoliko nemate instaliran skype,onda ga možete ovdje preuzeti  Ovdje
Ili u izborniku ispod slike od skype lijevo takođe imate link za download.Još jedna veoma bitna stvar je ta da kada budete zvali na našem radiu isključite ton pošto signal dolazi malo kasnije.Tako da Vas nebi zbunilo. Još ovdje da dodamo koju riječ.SVI oni koji imaju problema sa instalacijom SKYPE,pozivamo ih danam se obrate na sljedeće email adrese: bratoesmeralda@hotmail.de, admin@hrankovic.eu ili našem saradniku Nusretu Begoviću-Nuki na email nukiusa@msn.com . Znači slobodno nam se javite i mi ćemo zajedno sa vama instalirati Skype korak po korak ili čak postoji mogućnost da uđemo u Vaš kompjuter pa da Vam instaliramo taj SKYPE. Eto mi se nadamo da će nam svima zajedno biti zanimljivije uz javljanje uživo i da nećemo biti škrti na riječima kao što smo na slovima.

Ugodno druženje uz radio Hranković želi Vam Administracija.

Pročitajte i ovo

FOTO// U Hrankoviću proučen tradicionalni mevlud

U Hrankoviću je (03.08.2019 ili 2. zu-l-hidždže 1440) u prepunoj džamiji, uz Allahovu pomoć održan …

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.