FOTO// Okončani radovi na malom greblju

Ovom prilikom želimo obavijestiti naše džematlije da su okončani radovi na ograđivanju malog greblja od džamije prema školi.

Građevinske radove i salijevanje betona finansirao je naš vrijedni džematlija Hajrudin Karabegović (Ćudi) a ogradu i postavljane iste finansirao je još jedan naš vrijedni džematlija Klokić Hazem.

Molimo Allaha dz.s. da im ukabuli i u sevap upiše ova dobra djela i da im podari svako dobro na ovom svijetu i na ahiretu.

Ovom prilikom naš imam Amir ef. Muminović,poziva sve koji su u mogućnosti i koji nisu do sada učestvovali ovim hajirli djelima da se odazovu i priključe sljedećoj akciji . Naime u sljedećoj godini je u planu nastavak radova na ograđivanju greblja od hrasta prema školi.Zato ovom prilikom pozivamo sve koji su u mogućnosti da podrže ovo hajirli dijelo.Riječi su našeg imama  Amira ef. Muminovića koji ovom prilikom želi poselamiti sve svoje džematlije.

Pročitajte i ovo

FOTO// Završeno betoniranje druge dionice harema u Hrankoviću

U Hrankoviću se jučer,uz Allahovu pomoć, privelo kraju betoniranje drugog dijela dionice ograđivanja harema.Prema informacijama …

Komentariši

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.