Adil otkazao svadbu po naredbi Džeja Ramadanovskog?!

Tek nedavno Džej Ramadanosvki je progovorio o neprijatnosti koje je doživio njegov zet, inače popularni pjevač Adil na jednom od gostovanja u BiH.

Neprijatnosti nije imao Adil već neki momci koji su bili s njim i to zbog nekih nesporazuma. Njih su verbalno napali neki tipovi iz Tuzle, jer su mislili da je neka kontrabanda u pitanju. Bilo je svađe i prepirski li ne i fizičkog obračuna. Zvao me je jedan od tih momaka i izvinio mi se zbog neprijatnosti, ali Adila niko nije dirao – izjavio je Ramdanovski.

Također je demantirao priče po kojima još nije došlo do svadbe njegove kćerke Ane i Adila jer je on navodno tražio da se oženi po islamskim običajima.
– On ima svoja, a mi svoje običaje. Da li je neko mislio da Ana treba staviti feredžu?! Sve je bilo dogovoreno, isplanirano, vjenčanice spremne, ali smo morali poslušati savjet liječnika koji je rekao da toliki napor bi loše uticao kako na Anino zdravlje tako i na plod. A, kada će biti svadba… vidjet ćemo sa Adilom. Vjerovatno ćemo samo pravii babine kada se beba rodi. Neće sigurno biti toliko gostiju koliko smo planirali, oko 500, ali će se svakako sve obilježiti na jedan lijep način, onako kako dolikuje – rekao je Džej čija kćerka treba da se porodi krajem idućeg mjeseca.
Ramadanovski uveliko završava novi album koji planira objaviti najkasnije za dva mjeseca. Na tom CD-u će biti šest novih pjesama i nekoliko bonus, ranije snimljenih koje su već prerasle u velike hitove.
Također je otkrio kako je već razgovarao sa Sinanom Sakićem i sve su prilike da bi se na novom albumu mogao naći duet s njim.
(exkluziva.ba)

Pročitajte i ovo

Jutros u Njujorku preminuo Ekrem Jevrić

Dženaza i ukop pjevača Ekrema Jevrića bit će obavljeni u subotu u 14 sati na …

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.